Slide toggle

Welcome to Zass

Zass is a powerfull WordPress / Woocommerce theme with a modern, pixel perfect design suitable for handmade artisans, craft businesses and portfolio websites.

This is a custom, collapsible widget area. Use it like any other sidebar and easily place any number of widgets here.

Have a Question?

Monday - Friday: 09:00 - 18:30 409 Mladost District, Sofia Bulgaria +359 2 123 456 +359 2 654 321 shop@zass.con

Varför vissa vinner och andra förlorar

En vän introducerade mig för Lagen om Orsak och Verkan tidigt 2000-tal. Hon gav mig boken The Secret direkt den blev utgiven.

För mig kändes hela grejen främmande. Så vi är vandrande magneter som drar till oss ALLT vi tänker på?

Jag förstod dock väldigt snabbt att det tycktes ligga någon form av sanning i den här lagen. För allt jag var rädd för, och för tjugo år sedan var det mycket, tycktes manifesteras med ljusets hastighet. Men allt jag verkligen ville ha, såsom ett eget hem och pengar att överleva, varen evig synvilla i fjärran. Självömkan och deppression skapade en osynlig mur mellan mig och mitt drömliv.

Steg för steg, bit för bit, har jag lyckats hela min vibration så att jag äntligen manifesterar det jag tycker jag är värd med relativ lätthet.

Boken The Secret fokuserar främst på dina medvetna tankar som skapande kraft. Men jag har upptäckt att den verkliga skaparkraften ligger i vårt undermedvetna. Likt en radiosändare skickar vi ut undermedvetna signaler som vår omgivnings undermedvetna plockar upp. Allt detta sker trots positiva affirmationer och intentioner.

De personer som lever sina drömmar har absolut 100% kontroll över alla sina vibrationer och energifält. De har kanske aldrig läst en självhjälpsbok eller pratat med en enda coach, men jag ser på deras hållning, blick och aura att de verkligen gör aktiva, medvetna val om sina tankar och utstrålning hela tiden.

Jaha, tänker du. Alla vi andra då, som inte är där i vårt medvetande än. Vad gör vi?

Enkelt. Tar bort undermedvetna blockader bit för bit tills energifältet är skinande rent. Sedan lär du dig att bokstavligt talat “tänka om”.

Vilka känslor VILL du känna? Hur VILL du må? Hur känner du dig i kroppen när du är helt frisk och gör det du alltid drömt om?

Andas och låt dig känna dessa känslor nu.

Grattis, du är nu mycket, mycket närmre ditt drömliv än du anar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

show