Slide toggle

Welcome to Zass

Zass is a powerfull WordPress / Woocommerce theme with a modern, pixel perfect design suitable for handmade artisans, craft businesses and portfolio websites.

This is a custom, collapsible widget area. Use it like any other sidebar and easily place any number of widgets here.

Have a Question?

Monday - Friday: 09:00 - 18:30 409 Mladost District, Sofia Bulgaria +359 2 123 456 +359 2 654 321 shop@zass.con

Varför hålls vissa utanför?

Alla på jobbet är bjudna på After Work utom du. Alla grannarna organiserar alltid mingel och mys med varandra- utan dig och de dina. När du försöker bjuda in till fest så är det aldrig någon som har tid. Ja, exemplen är många på alla de sätt som vissa hålls utanför sociala situationer.

Jag vill säga dig detta: Grattis, din vibration är så högfrekvent att de flesta känner sig undermedvetet obekväma i din närvaro.

Varje människa har en unik energisignatur. Den består av vår själs unika frekvens. Men även våra positiva och negativa trossatser och alla blockader som filtrerar vår egen och andras energie och signaler. En kedja är så stark som sin svagaste länk. Och så är även vårt energifält färgat av all negativitet från detta livet. SAMTIDIGT har vissa av oss en sådan bra kontakt med själen att dess underbara utstrålning av ovillkorlig kärlek lätt skiner igenom allt det som är lägre vibrationer.

Och det är här polarisering kan uppstå med andra. Din vibration matcha helt enkelt inte med de som du upplever undviker dig. Och det är varken ditt eller deras fel. Precis som olja och vatten, så går vissa människor inte ihop på energinivå. Och det är okej.

Visst är det sårande och jobbigt, men det finns sätt att läka dig själv så du får mer harmoni i ditt liv.

Första steget är att inse att universums skaparkraft finns inom dig. Nu ska du göra det medvetna valet att antingen välja ett isolerat eremit-liknande liv eller skapa ett liv med större socialt umgänge. Båda valen är lika rätt, beroende på vad du vill. VILL du må dåligt över att aldrig bli inkluderad? Eller känns det skönt med ett lugnt liv utan plikter och måsten på fritiden?

Vill du uppleva gemenskap i olika sammanhang på fritiden? Men ingen att skapa gemenskap med? Ja, då är det dags att granska energiblockaderna och eventuella hjärteväggar så att ditt energifält är finkammat och din signatur lyser starkt som ett fyrtorn.

För vet du vad? De som utesluter dig är inte din riktiga själfamilj som du är ämnad att vara med. De är själar du har ouppklarad karma med och det är därför ni magnetiserats mot varandra här och nu. Det finns bokstavligt talat TUSENTALS människor på detta jordklot som matchar din frekvens och som också letar med ljus och lykta efter någon som “är lika udda” som dem. Att inse och glädjas över detta, helar och läker dig mer än du tror.

Det är även ett av stegen att nå självacceptans, självkärlek och det sociala liv du önskar leva.

Så även fast “de” inte tycker om dig, så spelar “de” ingen roll! För “de” är inte en del av ditt liv du är ämnad att leva!

Samma sekund du reflekterar över det livet du innerst inne vill leva, samma sekund sänder du ut nya signaler till universum. Som direkt svarar med att ge dig matchande vibrationer. Alltså nya chanser och nya människor. För varje gång du justerar din frekvens och kommer närmre din inre sanning, skickas nya chanser till dig direkt.

Ja, det är sant. Så fort svara universum. Så mycket kraft finns det inom varje individ att kunna ändra sina förutsättningar på en endaste sekund!

Nästa gång du inte är välkommen någonstans: Tacka alla inblandade för att de visar dig att ni INTE tillhör samma själfamilj. Släpp sedan taget om alla sårade känslor. Dessa är bara energifotbojor som bromsar dig från det liv du vill ha.

Yes, jag menar verkligen vad jag säger. På energinivå är detta det allra viktigaste. No matter what, TACKA DEN SOM VISAR ATT DEN INTE GILLAR DIG. Så håller du din skaparkraft intakt och din vibration fortsatt hög.

Och tro inte att jag som medium och healer är välkommen överallt och att alla vill vara min kompis. Tvärtom. Min sociala cirkel har aldrig varit så liten som nu. Och jag är evinnerligt tacksam för de starka, lysande själar som är en del av min kärna. De är lika intuitiva och hungriga på livet som jag. De lever också enligt Lagen om Orsak och Verkan. Det är just därför vi matchar så bra. Våra frekvenser är på samma nivå.

Så tacka dem som håller dig utanför. Och håll dig SJÄLV INNANFÖR. Förstå att DIN sociala cirkel börjar med DIG SJÄLV. ju mer du blir medveten om dina livssanningar, ju enklare kan universum låta dina själsfränder magnetiseras mot dig. Och plötsligtär alla de som någonsin exkluderat dig bara suddiga minnen i det förflutna.

One thought on “Varför hålls vissa utanför?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

show