Slide toggle

Welcome to Zass

Zass is a powerfull WordPress / Woocommerce theme with a modern, pixel perfect design suitable for handmade artisans, craft businesses and portfolio websites.

This is a custom, collapsible widget area. Use it like any other sidebar and easily place any number of widgets here.

Have a Question?

Monday - Friday: 09:00 - 18:30 409 Mladost District, Sofia Bulgaria +359 2 123 456 +359 2 654 321 shop@zass.con

Kreativiteten flödar!

Ett gott tecken på att du funnit ditt livs väg, är konstant bubblande kreativitet.

Eftersom du inte längre behöver slösa energi på energivampyrer och annat som bara tar din energi, får du energi ÖVER. Ja, även du, mitt i stress och jäkt, kan få ett liv med energi över till att utveckla dina hobbys!

Min senaste flödande kreativitet använder jag till att skapa pendlar. Jag har scannat marknaden efter pendlar som känns “rätt” för mig. Med möda har jag hittat ett par. Men de skulle behöva utvecklas.

Och nu plötsligt brast den inre dammen som hållit denna kreativa energi uppdämd.

Nu kommer det flera pendlar till mitt sinne som säger att de vill bli skapade. Det låter väl lite knäppt, men så är det. Leonardo da Vinci skall ha sagt om sin skulptur Tänkaren, att den var därinne i marmorblocket. Han behövde bara få fram den.

Min skaparkraft har verkligen flera intressanta målgrupper klart för sig. Flera av pendlarna kommer nämligen ha teman som Tokyo Gothic och Kawaii. Jag vet inte vem som vill ha en sådan pendel? Unga flickor i Japan?

En annan pendel som väntar på att skapas av mig, kallas Piano Man. Matta, svarta lavastenar, ett kors i howlite och en pendel i något blankt, metalliskt material.

To be continued!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

show