Slide toggle

Welcome to Zass

Zass is a powerfull WordPress / Woocommerce theme with a modern, pixel perfect design suitable for handmade artisans, craft businesses and portfolio websites.

This is a custom, collapsible widget area. Use it like any other sidebar and easily place any number of widgets here.

Have a Question?

Monday - Friday: 09:00 - 18:30 409 Mladost District, Sofia Bulgaria +359 2 123 456 +359 2 654 321 shop@zass.con

Hur jag manifesterar enligt LOA!

Igår när jag slötittade på TV började en gullig film jag aldrig hört talas om. En Shopaholics bekännelser, från 2009. Jag fick mig en riktig shock när berättelsen utvecklade sig. Tjejen var så lik mitt unga jag i ambitioner. Och framförallt så stämde hennes ambitioner och filmens handling PERFEKT in med den önskan jag riktat till universum bara några timmar tidigare.

Jag önskade av hela mitt hjärta att få använda mina kunskaper som journalist och sprida ordet om healingens positiva effekter.

Filmen handlade inte alls om healing, men jag kände i hela mitt väsen att mina guider sett till att jag var pigg och alert nog att zappa till den här kanalen och dras till den här filmen.

Under filmens gång insåg jag att vissa drömmar inte slår in eftersom de egentligen inte passar in i vår själs högsta syfte här på jorden. Vi är menade att bli så mycket mer än den där drömmen som tycktes krascha framför oss.

Hon trodde att hon ville skriva om mode på en modetidning, men blev istället grundare till en helt ny tidning med sitt livs stora kärlek istället.

Mina guider tycktes viska till mig: du ska bli så mycket mer än “bara en vanlig journalist”, Martina. Sikta högre.

Varje gång du önskar något enligt Lagon om Orsak och Verkan, hav förtroende att exakt det du magnetiserar mot dig, kommer ske. Det och mer därtill kommer du få.

Jag skulle kunna säga “universum gav mig bara en film med några visdomsord, jag fick inte något mirakulöst genombrott. Jag misslyckades med LOA.”

Eller så kan jag glädjas åt att mina guider visade mig den här filmen redan samma dag som jag artikulerat en önskan om att få använda mina journalistiska kunskaper. Filmen är ett STORT tecken och en påhejning av mitt änglateam!

Wow, undrar vad för mirakel som väntar mig idag? På ett sätt är den här bloggen och detta inlägg i sig en manifestation av min dröm, att få skriva om healing och nå ut till en stor publik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

show