Slide toggle

Welcome to Zass

Zass is a powerfull WordPress / Woocommerce theme with a modern, pixel perfect design suitable for handmade artisans, craft businesses and portfolio websites.

This is a custom, collapsible widget area. Use it like any other sidebar and easily place any number of widgets here.

Have a Question?

Monday - Friday: 09:00 - 18:30 409 Mladost District, Sofia Bulgaria +359 2 123 456 +359 2 654 321 shop@zass.con

Dags att skapa!

Jag är så trött. Trött på sjukvårdens negativa energi. Varför skolas inte läkare att tänka positivt? Att uttrycka sig hoppingivande?

Varje dag får jag meddelanden av människor som blivit stämplade med diagnoser i “kroniska” sjukdomar. Både fysiska och psykiska.

Jag har ingen läkarlegitimation och får inte bota, vårda eller diagnosticera sjukdomar. Och det vill jag inte göra eller. För jag jobbar med människans EMOTIONELLA aspekt och ESOTERISKA aspekt. Det är i dessa lager som många symptom uppstår.

Nu senast fick en kär familjemedlem höra att inflammationen i hans ena fot är kronisk. Skelettet bygger på sig självt i fotleden. Läkaren visste inte varför.

Men det vet jag.

Stress.

Känslan av att inte räcka till. Att inte vara snabb nog. Att inte hinna. Självklart vill fötterna göra allt de kan för att hjälpa honom. Vår kropp älskar oss oerhört mycket. Och den gör verkligen allt i dess makt för att hjälpa oss, enligt dens och det undermedvetnas logik.

Lyckligtvis vet familjemedlemmen att healing med mig ger goda resultat, så vi har på börjat en regim med äppelcidervinäger och daglig Body Code. Jag helar honom även med bönen Court of Atonement (www.courtofatonement.com).

Du KAN skapa en ny verklighet oavsett vad auktoriteter påstår. Kanske du inte blir av med alla symptom, men du kan få frid och acceptans över läget. Jag ser ofta att acceptansen automatiskt tycks minska problemen avsevärt.

Du har ett val: väljer jag lidande idag, eller frid?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

show