Slide toggle

Welcome to Zass

Zass is a powerfull WordPress / Woocommerce theme with a modern, pixel perfect design suitable for handmade artisans, craft businesses and portfolio websites.

This is a custom, collapsible widget area. Use it like any other sidebar and easily place any number of widgets here.

Have a Question?

Monday - Friday: 09:00 - 18:30 409 Mladost District, Sofia Bulgaria +359 2 123 456 +359 2 654 321 shop@zass.con

Month: March 2019

Du behöver inte ge upp.

Samtal med läkare kan vara deprimerande. De levererar en diagnos och kastar statistiken i ditt ansikte. Du är dömd till ett liv i lidande. Eller helt enkelt dömd till döden. Enligt dem.

Tänk om vägen till döden kan vara mer än smärtsamma behandlingar och mediciner? Tänk om du har all rätt i världen att få skratta och vara glad ända tills ljuset i tunneln kommer till dig?

Jag är medlem i ett par facebookgrupper där hundratusentals svenskar lever i konstant lidande och är helt omedvetna om sin egen makt över sina egna liv. De berättar om hur medicin A ger biverkning X och Y, så de får medicin B och C mot biverkningarna. Och de tiger. Och sväljer. Och lider.

Tänk om jag kunde nå dem alla. Få dem att inse att hela universum är ett enda smörgåsbord med möjligheter. GE INTE UPP, GE INTE UPP! Du behöver inte invänta döden!

Livet är inte vad som kommer till dig. Livet är vad du TILLÅTER. Ta en tallrik och bestick och börja plocka!

Skapa din nya verklighet NU!

Varje gång du pratar om dina problem, cementerar du dem i nuet.

Sekunden du anser att de tillhör ditt förflutna, flyttas de från nuet, till det förflutna, nämligen en sekund bakåt. Som blir en minut. En halvtimme. En dag. Två veckor. Tillslut glömmer du bort dem för ditt nya liv är så fantastiskt!

Förutom att lägga fokus på det livet du VILL ha, kan du hjälpa alla ditt släktträd genom Emotion Code. Många av våra problem är nämligen inte våra från första början.

Din släkting från tio generationer tillbaka kanske dog av en hjärtattack ute på en åker. Sedan dess har varje generation ett medfött hjärtfel och glutenallergi.

Dina föräldrar sopade kanske frenetiskt sina känslor under mattan, så att du och dina syskon växte upp utan emotionell kompass. Men under den där mattan gömde de även sina mediala förmågor som de skämdes över. Och nu har flera i familjen psykiska åkommor och tung medicinering för att ni egentligen är spirituella medier, med hundratals själar som hänger fast i er aura i desperata försök att prata med er.

Du är inte knäpp. Din skyddsängel visar dig denna text av en anledning. Ditt problem har facetter som skolmedicinen inte kan lösa. Du behöver hela och balansera din ENERGIkropp!

show